Bronz de mai! Plaja a fost plină de turiști, exact ca în plin sezon estival

Pe litoral nu contează dacă apar câțiva nori. Te poți distra oricum. Nu o spunem noi ci turiștii care au ales litoralul românesc pentru a-și petrece fie concediul, fie week-end-ul. După o noapte de distracție în club, de dimineață, turiștii s-au relaxat la soare pe șezlong, iar la prânz au savurat delicatese de pește, la terase. Mulți cu regretul că e duminică și se întorc acasă.
 Deși era ora prânzului, mai mulți tineri aflați pe faleza Cazinoului din stațiunea Mamaia încă au rămas în atmosfera de la club. Nu vor să piardă nicio oră de distracție, așa că somnul îl lasă pentru acasă.
Mulți alții au ajuns din club direct pe plajă. Obosiți, unii chiar au tras un pui de somn direct pe șezlong. Nu mai contează că muzica este tare ca-n plin sezon estival. Tocmai acesta este farmecul.
Cei mai atrași de apă sunt copiii. Dar cum părinții vor ca aceștia să se și bronzeze, cei mici s-au apucat de făcut castele.
Pe plajă am găsit și oameni atât de îndrăgostiți de Marea Neagră încât spun că nu ar mai pleca de aici cât este vara de lungă.
Pentru că pe cer au apărut la un moment dat și câțiva nori, mulți dintre turiști s-au îndreptat către terase.
Până pe data de 15 iunie este în desfășurare și programul Litoralul pentru toți, așa că de la o săptămâna la alta vom avea din ce în ce mai mulți turiști, spun hotelierii.
sursa:.reporterntv.ro